Apartamente tip Smart Home

Beneficii de a locui intr-un Ansamblu Rezidențial nou

Te întrebi de ce să alegi un ansamblu rezidențial?
Care sunt avantajele de care te bucuri atunci când locuiești într-un astfel de bloc?
Citește mai jos totul despre beneficiile specifice acestui tip de locuință spre deosebire de clasicele blocuri vechi.
 
  Pe lângă senzația aparte, tipică unei construcții noi, și designul modern, ansamblurile rezidențiale aduc locuitorilor o serie de beneficii specifice acestor tipuri de imobile.

8 Blocuri Turn

A câte 12 etaje fiecare, dotate cu câte 2 lifturi de ultimă generație.

1.150 de Apartamente

Realizate după ultimele standarde cu finisaje premium de import

1.300 Locuri Parcare

Parcări supraterane etajate pe 9 etaje

Confortul

Datorită dotărilor și facilităților moderne, a tehnologiilor integrate și a materialelor noi, confortul dintr-un apartament rezidențial nu se poate compară cu o locuință veche. În ziua de azi, majoritatea ansamblurilor rezidențiale utilizează materiale de înaltă calitate în ceea ce privește construcția pereților, tâmplăria și izolațiile și, în același timp, își dotează locuințele cu sisteme smart și alte facilități.

 Apartamentele din complexul rezidențial Poitiers Towers, vin cu un pachet standard de dotări pentru a satisface și cei mai pretențioși clienți:
*Sistem Smart Home- Apartamente Inteligente:
– deschidere ușa intrare prin cititor cartelă;
– senzor antiefracție ușa intrare;
– senzor inundație baie și bucătărie;
– senzor antiincendiu;
– aer condiționat, controlat de la distanță;
– termostat inteligent de ambianță;
– citire automată apometru apă rece;
– video interfon corelat cu aplicația de pe telefonul mobil;
– control acces complex;
*Tâmplărie premium cu pachet tripan.
* Baie complet utilată și mobilată.
* Materiale interioare calitate premium din import.
* Fibră optică în interiorul apartamentului.
* 2 lifturi de ultimă generație de mare viteză.
* Izolarea fonică ridicată prin delimitarea apartamentelor cu pereți diafragmă de 25 cm.

Siguranța

Orice imobil are un interfon la intrarea în clădire, e adevărat. Dar nu orice imobil oferă locatarilor siguranța și liniștea pe care și-ar dori-o cu adevărat.
 
Clădirile noi, de cele mai multe ori, oferă sisteme complexe de siguranță, cu supraveghere video, bariere de acces, sisteme de alarmă, detectoare și alte tehnologii menite să mențină locatarii în siguranță.
De aceea complexul Poitiers Towers asigura toate sistemele de siguranță viitorilor locatari:
– Fundație radier general tip dală, cu o grosime constantă de 90 cm din beton armat, construită pe piloți forati cu diametru de 80 cm, la o adâncime de 21 metri (fundație tip radier);
– Structura de rezistență din pereți diafragmă (pereți structurali din beton armat) cu grosimea de 25 cm, dispuși pe ambele direcții;
– Pentru siguranța la incendiu, blocul este prevăzut cu instalații de detecție și avertizare, instalații de desfumare;
– Instalație hidranți exterior – interior;
– Grad de asigurare seismică ridicat;
– Bariere acces securizat complex;
– Supraveghere video 24/24;
– Videointerfon;
– Uși intrare antiefracție;
– Sisteme de alertă deschidere ușa intrare;
– Uși apartamente / lift rezistente la foc;

Parcarea

Cel mai mare neajuns al oricărui oraș de dimensiuni mari este lipsa locurilor de parcare, care mereu par să fie mai puține decât numărul mașinilor.

Atunci când locuiești într-un ansamblu rezidențial, de cele mai multe ori, împreună cu apartamentul, poți achiziționa și un loc de parcare. Astfel, parcarea mașinii la străzi distanță este o problemă de domeniul trecutului, pentru că parcările ansamblurilor, fiind planificate din timp, în faza de proiect, sunt dimensionate corect în raport cu anvergura proiectului.
 

În interiorul complexului veți găși cea mai mare clădire supraterană destinată locurilor de parcare, etajată pe nouă niveluri cu o capacitate de 1300 unități.

Spațiile verzi

Pentru că dezvoltatorii imobiliari sunt nevoiți să se muleze după nevoile clienților, majoritatea ansamblurilor noi construite, includ din start spații verzi pe cât este posibil. Domeniul imobiliar ține mereu o foarte strânsă legătură cu cererea, iar atunci când locuiesc într-un oraș mare, oamenii își doresc să se poată bucura de natură fără a fi nevoiți să părăsească orașul.
 
Mai mult decât atât, în cazurile în care ansamblul este situat într-o zonă centrală, aceste spații verzi aduc natura chiar în inima orașului, îmbunătățind măcar puțin aerul din zonele mai intens circulate.

Designul

Atunci când ne gândim la un ansamblu rezidențial, una dintre primele caracteristici care ne vine în minte este aspectul unitar al clădirilor și coeziunea cartierului ca întreg.
 
Astfel, locuința nu arată bine doar din interior, ci și din exterior, în unele cazuri existând chiar și reguli legate de decorarea exterioară a apartamentelor, care limitează degradarea aspectului inițial al clădirii.
 
După cum poți intui, viața într-un ansamblu rezidențial nou și modern se potrivește perfect cu populația tânără și dinamică a oricărui oraș mare. Iar Poitiers Towers este unul dintre exemplele în acest sens din IAȘI.

Poitiers Towers

CEL MAI INOVATOR PROIECT IMOBILIAR REZIDENȚIAL DIN IAȘI!

Proiectul este gândit conform ultimelor standarde europene și ne-am propus să oferim Iașului un complex special, gândit până la cel mai mic amănunt, care să diferențieze și să dezvolte în totalitate zona Poitiers.

Pachet Standard Poitiers Towers

DE CE SA ALEGETI POITIERS TOWERS

TERMOSTAT INTELIGENT

Permite controlul și predefinirea temperaturii ambientale, de pe orice tip de telefon smart, prin intermediul aplicației munn, oriunde te-ai afla.

01

SENZOR FUM INTELIGENT

Detecteaza, din faza incipientă, prezența fumului în apartament și alertează proprietarul apartamentului și administrația ansamblului.

02

CONTACT MAGNETIC

Iți poate trimite o notificare când vine copilul de la școala. Sistemul poate transmite ori de cate ori ușa de la apartament este deschisă.

03

SENZOR INUNDATIE

Transmite simultan o comandă de intrerupere a alimentarii cu apă și o notificare catre proprietar cu privire la posibile scurgeri de apă in interiorul apartamentului.

04

APOMETRU INTELIGENT

Contorizează și transmite consumul de apă rece către administrația ansamblului.

05

ACCES INTELIGENT

Cu același card se intră în complex, în bloc și în apartament. Cand pierzi cardul îl poți șterge din aplicație și acesta se va sterge din sistem.

06

SPAȚII DE JOACĂ SPECIAL AMENAJATE

Pentru a întregi caracterul de comunitate, rezidenții complexului imobiliar Poitiers Towers vor avea acces în exclusivitate la un loc de joacă. Dorim să creem un loc de joacă sigur şi supravegheat, unde părinții să îşi poată lăsa copiii fără nici o grijă, să se bucure de spații verzi şi jocuri interactive.